Woosung ialah leader dari salah satu tim band Korea Selatan bernama The Rose. Sudah mengawali debutnya bernama member The Rose yang lain semenjak tahun 2017 kemudian, mereka senantiasa menunjukkan nada serta pula rancangan yang istimewa serta pula bercorak.

Tidak cuma ialah seseorang Leader, Woosung pula ialah vokalis serta pula gitaris dari band The Rose ini, serta Woosung kesimpulannya debut selaku biduan solo dengan album pertamanya yang bertajuk“ Jenis”.

Untuk kamu yang belum memahami Woosung, kamu bisa berupaya buat mencermati lagu- lagu saran dari kita, sebab Woosung tidak cuma bersenandung lagunya saja, melainkan bersenandung lagu OST pula.

1. Dimples

Lagu yang bertajuk“ Dimples” ini amat sesuai buat kamu dengarkan terlebih bila kamu mempunyai pendamping yang mempunyai dimples di pipinya. Dipastikan membuat kamu terus menjadi terpukau.

2. Hangover

Dinyanyikan pula oleh Woosung, lagu yang bertajuk“ Hangover” sanggup buat memulihkan cedera di batin kamu terlebih untuk kamu yang sering menangisi perkataan kamu di masa

kemudian.

3. Face

Tidak tertinggal, lagu Woosung yang lain ialah“ Face” ini sanggup membuat kamu teringat- ingat pada wajah buah hati batin kamu, alhasil lagu ini amat sesuai didengarkan kala kamu lagi jatuh cinta.

4. You Make Me Back

Nyatanya telah tidak asing lagi apa lagi untuk kamu yang menyaksikan drama“ ITaewon Class”. Dalam drama ini, Woosung mengamalkan suara khasnya pada lagu OST yang bertajuk“ You Make Me Back”.

5. Lonely

Menggantikan perasaan kesepian serta kesendirian yang kamu natural, kamu bisa mencermati lagu Woosung yang bertajuk“ lonely” ini buat menemani kamu.

6. Feel My Heart

Kali ini Woosung balik mengantarkan salah satu lagu OST dari drama yang bertajuk“ Catch The Ghost”, dalam drama ini Woosung mengantarkan salah satu lagu OST yang bertajuk“ Feel My Heart”.

7. Island

Lagu yang bertajuk“ Island” yang dinyanyikan oleh Woosung ini sanggup menggantikan perasaan kamu kala kamu merasa pilu kala keceriaan kamu direnggut oleh orang lain.

Selanjutnya merupakan 7 lagu yang dibawakan serta dinyanyikan oleh Woosung The Rose yang amat baik, saran dari kita.